Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
ÚvodO násPravidla pro ochranu osobních údajů a soubory cookies

Pravidla pro ochranu osobních údajů a soubory cookies

Pravidla pro ochranu osobních údajů a soubory cookies

Správce údajů je společnost AUTO KUNC s.r.o., Karla Steinera 6, 318 00 Plzeň, IČO: 25203495 (označovaná v těchto pravidlech jako „my“, „nám“, nebo „AUTO KUNC“).

Zavázali jsme se k tomu, že budeme chovat zodpovědně v oblasti shromažďování, používání a ochrany Vašich osobních údajů.  Proto jsme vytvořili tato Pravidla pro ochranu osobních údajů a souborů cookies („Pravidla“), která:

  • stanovují typy osobních údajů, které shromažďujeme;
  • vysvětlují, proč a jak shromažďujeme a používáme Vaše osobní údaje;
  • vysvětlují, kdy a proč sdílíme osobní údaje  s dalšími našimi partnery; a
  • vysvětlují práva a možnosti, které máte v oblasti Vašich osobních údajů.

Nabízíme produkty a služby  a chceme, aby Vám bylo jasné, čeho se tato Pravidla týkají.  Tato Pravidla platí pro Vás, pokud využíváte naše služby (v těchto pravidlech označované jako „naše služby“).  Využívání našich služeb znamená:

  • nakupování v našich provozovnách, nebo jiné využívání webových stránek („naše webové stránky“) nebo
  • přihlášení se k elektronické komunikaci přímého marketingu, jakým je zpravodaj,   který od nás obdržíte prostřednictvím e-mailu nebo SMS.

Používání finančních a pojišťovacích služeb, které Vám nabízíme ve spolupráci s našimi partnery. Tato Pravidla také platí, pokud Vy kontaktujete nás, nebo my Vás ohledně našich služeb.

Naše webové stránky a mohou obsahovat odkazy na další webové stránky provozované dalšími organizacemi, které mají vlastní pravidla na ochranu osobních údajů. Předtím, než odešlete osobní údaje na webovou stránku, se prosím ujistěte, že jste si pečlivě přečetli podmínky a pravidla ochrany osobních údajů, jelikož neneseme žádnou odpovědnost za webové stránky jiných organizací.

Vaše osobní údaje zpracováváme v souladu s obecným nařízením EU o ochraně osobních údajů (2016/679), („GDPR“), stejně jako v souladu s dalšími platnými předpisy o ochraně osobních údajů, které doplňují anebo implementují GDPR.

Tato část Vám sděluje, jaké osobní údaje od Vás můžeme shromažďovat, když využíváte našich služeb, a jaké osobní údaje můžeme získat z jiných zdrojů.

Když se zaregistrujete k využívání našich Služeb, můžete nám poskytnout:

·    Vaše osobní údaje, včetně Vaší poštovní a fakturační adresy, e-mailových adres, telefonních čísel, data narození a titulu

Když u nás procházíte naši webovou stránku, či používáte naše formuláře na ni umístěné, můžeme shromažďovat:

·    Informace o Vašem on-line procházení našich webových stránek a informace o tom, že kliknete na jednu z našich reklam (včetně těch, které jsou zobrazeny na webových stránkách jiných organizací)

·         Informace o zařízeních, které používáte pro přístup k našim službám (včetně značky, modelu a operačního systému, IP adresy, typu prohlížeče a identifikátorů mobilního zařízení, data a času Vašeho přístupu k našim službám, adresy webové stránky, ze které jste byli na naši webovou stránku přesměrování, další údaje přenesené pomocí standardní hlavičky požadavku HTTP, údaje použité k udržení on-line spojení po přihlášení)

Když se na nás obrátíte, nebo se obrátíme my na Vás, nebo se zúčastníte reklamní kampaně, soutěží, průzkumů nebo revizí o našich službách, můžeme shromažďovat:

·    Osobní údaje, které nám o sobě poskytnete, kdykoli nás kontaktujete ohledně našich služeb (například Vaše jméno, uživatelské jméno a kontaktní údaje), a to telefonicky, e-mailem nebo poštou nebo pokud s námi hovoříte prostřednictvím sociálních médií

·         Podrobnosti o e-mailech a jiné digitální komunikaci, kterou jsme Vám zaslali, a kterou jste otevřeli, včetně odkazů v ní obsažených, na které jste klikli (například takové, které nám umožní zjistit, zda a kdy jste danou komunikaci otevřeli).

·    Vaši zpětnou vazbu a příspěvky do zákaznických průzkumů nebo revizí

Jak chráníme Vaše údaje:

- V software, který je maximálně zabezpečen.

- V listinné podobě uložené pod zámkem a tak aby k nim nemohl mít nikdo přístup. 

Vaše osobní údaje si neponecháme déle, než je nutné, konkrétně jak dlouho, závisí na několika faktorech, včetně:

  • V první řadě proč je shromažďujeme;
  • Jak jsou staré;
  • Zda existuje právní/regulační důvod pro jejich uchování;
  • Zda je potřebujeme k naší nebo Vaší ochraně.
  • Tato část vysvětluje možnosti volby, které máte, když obdržíte marketingová sdělení, a zúčastníte se průzkumu trhu.
  • Relevantní nabídky a novinky o našich produktech a službách Vám zašleme mnoha způsoby, včetně e-mailu, ale pouze pokud jste nám předem udělili souhlas s přijímáním takových marketingových sdělení.  Když se u nás zaregistrujete, zeptáme se Vás, zda si přejete dostávat marketingová sdělení, a Vaše marketingové volby můžete kdykoli změnit on-line, telefonicky nebo kliknutím na odkaz „zrušit odběr“ v e-mailové komunikaci, kterou Vám zasíláme. Poté přestaneme se zasíláním dalších marketingových e-mailů, nicméně prosím vezměte na vědomí, že kratší dobu po změně Vašich preferencí můžete i nadále tato sdělení dostávat, dokud nebudou naše systémy zcela aktualizovány.
  • Také si rádi vyslechneme Vaše názory, které nám pomohou zlepšit naše služby, takže Vás můžeme kontaktovat z důvodu průzkumu trhu.  Vždy si můžete vybrat, zda se našeho průzkumu trhu chcete zúčastnit.
  • My a naši partneři používáme soubory cookies a podobné technologie, jako jsou tagy a pixely („cookie“), abychom personalizovali a zlepšili Váš zákaznický zážitek, když používáte naše webové stránky, a poskytli Vám relevantní Online reklamu. Tato část uvádí více informací o souborech cookies, včetně toho, jak je používáme, a jaké máte možnosti volby našeho používání souborů cookies.
  • Jak používáme soubory cookies
  • Soubory cookies jsou malé textové soubory obsahující jedinečný identifikátor, které jsou uloženy na Vašem počítači nebo mobilním zařízení, takže Vaše zařízení může být rozpoznáno, když používáte určitou webovou stránku, nebo mobilní aplikaci. Lze je použít pouze po dobu trvání Vaší návštěvy nebo mohou být použity k měření toho, jak v průběhu času reagujete na služby a obsah. Soubory cookies pomáhají se zajištěním důležitých vlastností a funkcionalit na našich webových stránkách a v mobilních aplikacích, a pomáhají zlepšovat Váš zákaznický zážitek.
  • Když odsouhlasíte soubory cookie na našich službách, mohou být použity pro následující účely:

Zlepšení způsobu práce našich webových stránek

Soubory cookies nám také umožňují zlepšovat způsob, kterým pracují naše webové stránky, takže můžeme personalizovat Váš zážitek, a umožníme Vám používat mnoho z jejich užitečných vlastností.

Soubory cookies například používáme proto, abychom si mohli pamatovat Vaše preference a obsah Vaší návštěvy, když se vrátíte na naše webové stránky.

 

Zlepšení výkonu našich webových stránek a mobilních aplikací

Soubory cookies nám pomáhají pochopit, jak jsou používány naše webové stránky, například tím, že nám řeknou, zda jste při svém prohlížení obdrželi chybové zprávy.

Uvedené soubory cookie shromažďují údaje, které jsou většinou souhrnné a anonymní.

Dodávání relevantní on-line reklamy, včetně dodávání přes sociální média

 

Soubory cookies používáme k tomu, aby nám na našich webových stránkách, na webových stránkách jiných organizací a pomocí sociálních médií pomohly dodávat on-line reklamu, u které věříme, že je pro Vás nejrelevantnější. Soubory cookies použité k tomuto účelu jsou často umístěny na našich webových stránkách specializovanými organizacemi.

Soubory cookies použité k tomuto účelu jsou často umístěny na našich webových stránkách organizacemi, které nám poskytují specializované služby.  Uvedené soubory cookies mohou shromažďovat informace o Vašem on-line chování, jako je Vaše IP adresa, webová stránka, ze které jste přišli. To znamená, že můžete vidět naše reklamy na našich webových stránkách a na webových stránkách dalších organizací. Na našich webových stránkách také můžete vidět reklamy dalších organizací.

Abychom Vám dodávali on-line reklamu, která pro Vás bude relevantní, můžeme také kombinovat údaje, které shromáždíme prostřednictvím souborů cookie v prohlížeči Vašeho stolního počítače nebo dalších zařízení, s dalšími shromážděnými údaji.

Měření účinnosti našich marketingových sdělení, včetně on-line reklamy

Soubory cookies nám řeknou, zda jste viděli specifickou reklamu, a jak dlouho to je, co jste ji viděli.  Tato informace nám umožní změřit účinnost našich on-line reklamních kampaní a kontrolovat, kolikrát jste si reklamu zobrazili.

Soubory cookies také používáme k měření účinnosti našich marketingových sdělení, například tím, že nám řeknou, zda jste si otevřeli marketingový e-mail, který jsme Vám poslali.

 

  • Vaše možnosti volby týkající se souborů cookies
  • Soubory cookies webového prohlížeče
  • Můžete použít nastavení Vašeho prohlížeče, abyste přijali nebo odmítli nové soubory cookies, a smazali stávající soubory cookies.  Také můžete nastavit Váš prohlížeč tak, aby Vám oznamoval každé nové umístění souborů cookies na Váš počítač nebo jiné zařízení.  Podrobnější informace o tom, jak můžete spravovat soubory cookies, najdete prostřednictvím funkce nápovědy Vašeho prohlížeče.
  • Pokud zvolíte zablokování některých nebo všech souborů cookies, nebude moci plně využívat naše webové stránky.
  • Máte právo nahlížet na osobní údaje, které o Vás máme.  To se nazývá požadavek subjektu na přístup.
  • Pokud si chcete zkopírovat osobní údaje, které o Vás máme, kontaktujte nás prosím telefonicky: 377 389 296

V souvislosti s Vašimi osobními údaji, máte také právo na:

  1. opravu nesprávných informací:

Shrnutí práva:

Pokud věříte, že o Vás máme nepřesné, nebo chybějící informace, prosím kontaktujte nás , a my je opravíme. 

  1. námitku proti našemu používání údajů:

Shrnutí práva:

obecná námitka  - Poté zvážíme Vaši námitku k našemu použití Vašich osobních údajů. Pokud po zvážení Vaše práva převáží naše zájmy při používání Vašich osobních údajů, poté na Vaši žádost buď omezíme jejich používání (viz níže část 3), nebo je vymažeme (viz níže část 4).

námitka ve vztahu k přímému marketingu – Pokud vznesete takovou námitku, přestaneme používat Vaše osobní údaje pro účely přímého marketingu.

  1. omezení našeho práva pro používání:

Shrnutí práva:

Existuje několik situací, kdy můžete omezit naše používání Vašich osobních údajů, to zahrnuje (mimo jiné):

- úspěšně jste vznesli obecnou námitku (uvedena výše v části 2).

- pokud napadnete přesnost osobních údajů, které máme.

- použili jsme osobní údaje nezákonně, ale nechcete, abychom je smazali.

  1. vymazání údajů z naší strany:

Shrnutí práva:

Existuje několik situací, kdy po nás můžete požadovat, abychom vymazali Vaše osobní údaje, to zahrnuje (mimo jiné):

- nadále nepotřebujeme Vaše osobní údaje uchovávat;

- úspěšně jste vznesli obecnou námitku (uvedena výše v části 2);

- odvolali  jste Váš souhlas s používáním Vašich osobních údajů (a my nemáme žádný další důvod, abychom je používali);

- nezákonně jsme zpracovali Vaše osobní údaje.

  1. přenesení nebo „převedení“ jejich kopie z naší strany:

Shrnutí práva:

Přenositelnost údajů je nové právo, které umožňuje komukoli v EU přenést údaje mezi organizacemi. Je zdarma, umožňuje zákazníkům měnit poskytovatele služeb. Funguje pomocí přenášení a dodávání údajů elektronickou cestou ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu.

Váš požadavek týkající se údajů můžete předložit tak, že nás telefonicky kontaktujete: 377 389 296

Můžete buď požádat o zaslání reportu údajů Vám, nebo třetí straně.

  1. stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů:

Rádi bychom dostali příležitost vyřešit Vaše stížnosti, nicméně máte také právo si stěžovat si přímo Úřadu pro ochranu osobních údajů o tom, jak jsme použili Vaše osobní údaje. Níže se prosím podívejte, jak můžete Úřad kontaktovat.

 

Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, Česká republika

Tel. +420 234 665 111

Fax +420 234 665 444

e-mail: posta@uoou.cz

Webová stránka: http://www.uoou.cz/

Webová stránka Úřadu pro ochranu osobních údajů také obsahuje další detaily o výše zmíněných právech na ochranu osobních údajů, nebo pokud byste si chtěli s námi podrobněji promluvit o těchto právech, kontaktujte nás na níže uvedených kontaktech.

Jak nás kontaktovat:

AUTO KUNC s.r.o., Karla Steinera 6, Plzeň 318 00

Tel.: 377 389 296 

Email: autosalon@autokunc.cz

ŘEKLI O NÁS

Kašovi
40 / Plzeň

Se Suzuki SX4 jsme nadmíru spokojeni. Díky kvalitnímu pohonu 4x4 se dostaneme vždy tam kam potřebujeme.

Více referencí
Máte zájem o bližší informace? Kontaktujte nás, nebo se objednejte na předváděcí jizdu.

Kde nás najdete

Suzuki Auto
Karla Steinera 6, 318 07
Plzeň - Skvrňany
Tel.: +420 377 389 296
Mobil: +420 725 057 191
Email: autosalon@autokunc.cz

ukázat na mapě >
Servis, Suzuki Moto
Tyršova 1062
330 27 Vejprnice
Tel.: +420 377 826 390
Mobil: +420 602 466 245
Email: servis@autokunc.cz

ukázat na mapě >

Úplné kontakty

Přijímáme tyto platební karty